DBTL | Down By The Laituri

Kirkko

Vuoden 2023 DBTL-festivaalien normaalien festaripäivien lisäksi yleisölle tarjoillaan kolme upeaa Turun Tuomiokirkossa nähtävää kirkkokonserttia. Konsertit ovat yksittäisiä tapahtumia ja niihin on myynnissä erilliset pääsyliput.

Kirkkokonsertit aikataulutetaan festivaalialueella nähtävän ohjelman taukoon, joten festivaalialueen ohjelma ja kirkkokonsertti eivät ole käynnissä samanaikaisesti.

Torstain 27.7. ja perjantain 28.7. kirkkokonsertit alkavat klo 20. Lauantain 29.7. hyväntekeväisyyskirkkokonsertti alkaa klo 19. Kesto noin yksi tunti (ei väliaikaa).

Huom! Kirkkokonsertit ovat ikärajattomia.

Pääsyliput kirkkokonsertteihin myy Ticketmaster: www.ticketmaster.fi. Festivaalialueen porteilla ei ole pääsylippujen myyntiä. Kirkkokonsertin pääsylipulla ei pääsyä festivaalialueelle, eikä festivaalialueen pääsylipulla pääsyä kirkkokonserttiin.

Pääsylippujen hintaan lisätään palvelu- ja toimitusmaksut.

Lauantain 29.7. kirkkokonsertti on hyväntekeväisyyskonsertti. Jaamme konserttiin ilmaislippuja. Lippujakojen ajankohdat ilmoitetaan DBTL:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Konsertti on maksuton, mutta sisäänpääsy vain pääsylipulla. Konsertissa voi tehdä lahjoituksen Kirkon Ulkomaanavulle, joka ohjaa varat suoraan Ukrainan kriisin auttamiseen. Konsertin järjestävät United Festivals Oy, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä ja AMJ Turku Audio Oy.

Klo 20.00
Apocalyptica

Apocalyptica

Kirkkokonsertit
Torstai 27.7.2023
Klo 20.00
Diandra

Diandra

Kirkkokonsertit
Perjantai 28.7.2023
Klo 19.00
Tomi Metsäketo

Tomi Metsäketo

Kirkkokonsertit
Lauantai 29.7.2023

Ohjelma- ja aikataulumuutokset mahdollisia.

Kirkkokonserttiliput

KIRKKOKONSERTTILIPPU

TO 49 € / PE 42 €

Lue lisää

· Pääsy kirkkokonserttiin.
· Ei pääsyä DBTL-festivaalialueelle.
· Voimassa yhden kirkkokonsertin.
· Huom! Ikärajaton!

Osta

Yhteistyössä

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymäViking LineKauppakeskus HansakortteliTicketmasterLansonUnited Festivals