DBTL | Down By The Laituri

Info

LIPUNMYYNTI

Pääsyliput vuoden 2024 DBTL-festivaaleille myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi. Festivaalialueen porteilla ei ole pääsylippujen myyntiä. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum-setelit, Smartum Mobiilimaksu-kassalla, Edenred Virike-setelit ja Tyky-setelit. Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelu- ja toimitusmaksut.

SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Down By The Laituri -festivaalit juhlitaan aivan Turun keskustan tuntumassa, Turun Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa. Festivaalialueen sisäänkäynti on Uudenmaankadun ja Tuomiokirkkosillan nurkkauksessa.

SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen.

RANNEKKEIDEN ENNAKKOVAIHTOPISTE

Pääsyliput tarkastetaan festivaalialueen portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Jotta sisäänkäynti alueelle kävisi joutuisammin, suosittelemme vaihtamaan pääsyliput rannekkeeseen ennakkovaihtopisteessämme: Kauppakeskus Hansakorttelin Hansatori, Yliopistonkatu 22, Turku. Ennakkoon vaihdetulla rannekkeella pääsee näppärästi sisään festivaalialueelle!

Rannekkeen ennakkovaihtopisteen aukioloajat:
· Keskiviikko 24.7. klo 16-20
· Torstai 25.7. klo 11-14.30
· Perjantai 26.7. klo 11-14.30
· Lauantai 27.7. klo 11-14.30

Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen. Pääsylippua ei voi vaihtaa rannekkeeseen toisen henkilön puolesta. Ennakkovaihtopisteessä voi vaihtaa rannekkeeseen kaikkien muiden paitsi Lanson Golden VIP -lippuluokan liput.

ALUEELTA POISTUMINEN FESTIVAALIPÄIVÄN AIKANA

Olemme monipuolistaneet festivaalialueen ruoka- ja juomatarjontaa sekä väliaikaohjelmaa. Toivomme sinun viihtyvän alueella koko festivaalipäivän ajan. Festivaalialueelta saa poistua päivän aikana, mutta veloitamme 10 euron suuruisen maksun palatessasi takaisin alueelle. Maksu peritään vain kerran festivaalipäivän aikana, vaikka tapahtuma-alueen ulkopuolella kävisikin usemman kerran kyseisen päivän aikana.

FESTIVAALIALUE

Saapuminen festivaalialueelle tapahtuu kahden sisäänpääsyalueen kautta. Festivaalialueen alusta on tasaista kivipintaa ja puistotyyppistä pintaa.

AUKIOLOAJAT

Festivaalialue avaa porttinsa torstaina 25.7. klo 14.00, perjantaina 26.7. klo 15.00 ja lauantaina 27.7. klo 15.00.

IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa.

KULJETUKSET

RAUMA - LAITILA l - MYNÄMÄKI - NOUSIAINEN - MASKU -
DBTL-festivaalialue
EURA -SÄKYLÄ - YLÄNE - TORTINMÄKI -> PAATTINEN -
DBTL-festivaalialue
ORIPÄÄ - PÖYTYÄ -> RIIHIKOSKI -> DBTL-festivaalialue
LOIMAA - KYRÖ - AURA - DBTL-festivaalialue
MARTTILA - TARVASJOKI - LIETO - DBTL-festivaalialue
SALO - HALIKKO - PAIMIO - PIIKKIÖ - KAARINA -
DBTL-festivaalialue

Paluulähtö noin 30 min festaripäivän viimeisen esiintyjän
esiintymisen päätyttyä. Hinta: 30 € / meno-paluu (myös reitin
varrelta on mahdollista päästä kyytiin). Huom! Matka toteutuu,
mikäli vähintään 10 henkilöä per linja on ennakkoilmoittautunut
mukaan.

On myös mahdollista räätälöidä omalle ryhmälle VIP-kuljetus.

Ilmoittautuminen: [email protected]
Bussikuljetuspalvelun toteuttaa Matka Hyrkäs.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja.

RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Suosittelemme maksamaan ostokset kortilla ja välttämään käteisen käyttöä.

YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Turku siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys.
Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän pullon.

Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat), sateenvarjot sekä tuolit/istuimet.

Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä.

Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.

VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste. Tavaransäilytys ja kännykän latauspiste sijaitsevat festariportin vieressä. Kaikkea ei tarvitse kantaa mukana vaan sen voi kätevästi jättää narikkaan.

VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia DBTL:n markkinointikäyttöön.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, Kauppakeskus Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Toimisto avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 10-14.

MAJOITUS

Turusta löytyy useita hotelleita, joista on lyhyt kävelymatka DBTL-festivaaleille.

​​​​​​​AKKREDITOINTI

Akkreditointi on tarkoitettu DBTL-festivaaleihin työtehtäviin saapuville median edustajille. Akkreditointihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaaleille.

AKKREDITOINTI VUODEN 2024 TAPAHTUMAAN EI OLE VIELÄ ALKANUT.

Median akkreditointi hoidetaan sähköpostitse. Lähetäthän osoitteeseen lauri (at) dbtl.fi seuraavat tiedot: media, toimitus, etu- ja sukunimi, asema/työtehtävä (tapahtuman aikana), sähköpostiosoite, puhelinnumero (tapahtuman aikana), postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, saapumispäivä, lähtöpäivä, lisätiedot, esimiehen tiedot (toimituspäällikön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Akkreditointihakemus on henkilökohtainen ja hakemuksen lähettäneisiin median edustajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ennen tapahtuman alkua.

PALAUTE

Haluamme kehittää tapahtumaamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta – risuja ja ruusuja. Vastaamme asiallisiin palautteisiin asiallisesti. Palauteviestien sähköpostiosoite: palaute (at) dbtl.fi

MYYNTIPAIKAT

Haemme parhaillaan ruokamyyjiä sekä muiden tuotteiden myyjiä järjestämään monipuolista tapahtumaa kanssamme. Kaikki tarjolla olevat myyntipaikat sijaitsevat tapahtuma-alueen sisäpuolella. Ota yhteyttä: myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi.

YHTEYSTIEDOT

Vastaava tuottaja
Henri Kulmala
henri (at) dbtl.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Lauri Ruotsalo
lauri (at) dbtl.fi

Operatiivinen tuottaja
Henri Mäentaka
henri.maentaka (at) unitedfestivals.fi

VIP-myynti
(Ryhmäostot, juomapakettitilaukset, VIP-palveluihin liittyvät tiedustelut)
vip (at) dbtl.fi
VIP-myynti ottaa vastaan yli 20 henkilön varauksia. Alle 20 henkilön ryhmille VIP-liput myy Ticketmaster.

Myyntipaikat
(Myyntipaikkojen saatavuuteen liittyvät tiedustelut.)
myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi

Palaute
palaute (at) dbtl.fi

Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut
Ticketmaster
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

Muut tiedustelut
DBTL Facebook / Messenge
www.facebook.com/downbythelaituri

Muut tiedustelut
DBTL Instagram / Direct
@downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri

ALUEKARTTA

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiLansonTicketmasterUnited Festivals