DBTL | Down By The Laituri

Info

LIPUNMYYNTI

Pääsyliput vuoden 2023 DBTL-festivaaleille myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi. Festivaalialueen porteilla ei ole pääsylippujen myyntiä.
Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelu- ja toimitusmaksut.
Maksuvälineinä käyvät myös Smartum-setelit, Smartum Mobiilimaksu-kassalla, Edenred Virike-setelit ja Tyky-setelit.

SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Down By The Laituri -festivaalit juhlitaan aivan Turun keskustan tuntumassa, Turun Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa. Festivaalialueen sisäänkäynti on Uudenmaankadun ja Tuomiokirkkosillan nurkkauksessa.

AUKIOLOAJAT

DBTL 2023 -festivaalien yksityiskohdat julkaistaan myöhemmin.

IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta.
Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa.

KULJETUKSET

Saavu DBTL-festivaaleille DBTL-bussilla! Reittejä on useita, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

1. RAUMA Linja-autoasema klo 12.30 -> LAITILA Shell klo 13.00 -> MYNÄMÄKI S-Market klo 13.30 -> NOUSIAINEN S-Market klo 13.50 -> MASKU Neste Riviera klo 14.00 -> DBTL-festivaalialue
2. EURA Matkahuolto klo 12.30 -> SÄKYLÄ Hesburger klo 12.55 -> YLÄNE Tori klo 13.20 -> TORTINMÄKI Pysäkki klo 13.45 -> PAATTINEN Pysäkki klo 14.00 -> DBTL-festivaalialue
3. ORIPÄÄ Kivimakasiini klo 13.10 -> RIIHIKOSKI Pikku-Mylly klo 13.30 -> DBTL-festivaalialue
4. LOIMAA Tori klo 13.00 -> KYRÖ Tori klo 13.30 -> AURA Poni klo 13.50 -> DBTL-festivaalialue
5. MARTTILA Kuokantalo klo 13.30 -> TARVASJOKI Seo klo 13.40 -> LIETO Pysäkki klo 14.00 -> DBTL-festivaalialue
6. SALO Linja-autoasema klo 13.30 -> PAIMIO Keskusta klo 14.00 -> PIIKKIÖ Hesburger klo 14.20 -> KAARINA Pysäkki klo 14.30 -> DBTL-festivaalialue

Lauantaina lähdöt 1,5 h aikaisemmin, festarit alkavat klo 14. Paluulähtö noin 30 min festaripäivän viimeisen esiintyjän esiintymisen päätyttyä.

Hinta: 35 € / meno-paluu (myös reitin varrelta on mahdollista päästä kyytiin). Huom! Matka toteutuu, mikäli vähintään 10 henkilöä per linja on ennakkoilmoittautunut mukaan. On myös mahdollista räätälöidä omalle ryhmälle VIP-kuljetus.

Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut: [email protected]

Bussikuljetuspalvelun toteuttaa Matka Hyrkäs.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja.

RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Suosittelemme maksamaan ostokset kortilla ja välttämään käteisen käyttöä.

YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Turku siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys.
Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän pullon.

Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat), sateenvarjot sekä tuolit/istuimet.

Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä.

Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.

VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste.

VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia DBTL:n markkinointikäyttöön.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, Kauppakeskus Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Toimisto avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 10-14.

MAJOITUS

Turusta löytyy useita hotelleita, joista on lyhyt kävelymatka DBTL-festivaaleille.

​​​​​​​AKKREDITOINTI

Akkreditointi on tarkoitettu DBTL-festivaaleihin työtehtäviin saapuville median edustajille. Akkreditointihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaaleille.

AKKREDITOINTI VUODEN 2023 TAPAHTUMAAN EI OLE VIELÄ ALKANUT.

Median akkreditointi hoidetaan sähköpostitse. Lähetäthän osoitteeseen lauri (at) dbtl.fi seuraavat tiedot: media, toimitus, etu- ja sukunimi, asema/työtehtävä (tapahtuman aikana), sähköpostiosoite, puhelinnumero (tapahtuman aikana), postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, saapumispäivä, lähtöpäivä, lisätiedot, esimiehen tiedot (toimituspäällikön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Akkreditointihakemus on henkilökohtainen ja hakemuksen lähettäneisiin median edustajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ennen tapahtuman alkua.

PALAUTE

Haluamme kehittää tapahtumaamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta – risuja ja ruusuja. Vastaamme asiallisiin palautteisiin asiallisesti. Palauteviestien sähköpostiosoite: palaute (at) dbtl.fi

MYYNTIPAIKAT

Haemme parhaillaan ruokamyyjiä sekä muiden tuotteiden myyjiä järjestämään monipuolista tapahtumaa kanssamme. Kaikki tarjolla olevat myyntipaikat sijaitsevat tapahtuma-alueen sisäpuolella. Ota yhteyttä: myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi.

YHTEYSTIEDOT

Vastaava tuottaja
Henri Kulmala
henri (at) dbtl.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Lauri Ruotsalo
lauri (at) dbtl.fi

Operatiivinen tuottaja
Henri Mäentaka
henri.maentaka (at) unitedfestivals.fi

VIP-myynti
(Ryhmäostot, juomapakettitilaukset, VIP-palveluihin liittyvät tiedustelut)
vip (at) dbtl.fi
VIP-myynti ottaa vastaan yli 20 henkilön varauksia. Alle 20 henkilön ryhmille VIP-liput myy Ticketmaster.

Myyntipaikat
(Myyntipaikkojen saatavuuteen liittyvät tiedustelut.)
myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi

Palaute
palaute (at) dbtl.fi

Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut
Ticketmaster
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

Muut tiedustelut
DBTL Facebook / Messenge
www.facebook.com/downbythelaituri

Muut tiedustelut
DBTL Instagram / Direct
@downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri

ALUEKARTTA

Klikkaa karttaa suurentaaksesi. Aluekartta on DBTL 2022 -festivaalien aluekartta. Uusi aluekartta julkaistaan keväällä 2023.

Yhteistyössä

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymäViking LineKauppakeskus HansakortteliTicketmasterLansonUnited Festivals