DBTL | Down By The Laituri

VIP

DBTL-festivaalien Lanson VIP on tyylikkyydessään omassa sarjassaan. Alkuillan aikana pääset nauttimaan huippukokkien Antti Vahteran ja Petteri Luodon valmistelemista herkullisista ruoka-annoksista ja illan himmetessä tunnelma kaappaa festivaalivieraat aivan uudenlaiselle juhlaulottuvuudelle. Tämänkaltaista juhlahumua ei voi kokea muualla kuin Lanson VIP -alueella! Uudistimme VIP-tuotteemme tulevaksi kesäksi niin, että tunnelmasta vastaa DJ Amanda Harkimo, show-viulisti Elisa Järvelä ja pianisti Anu Kosonen. Jokaisena iltana tarjolla on myös yllätysesiintyjiä. Tanssilattialla discopallon kimmellyksessä jokainen voi olla illan kirkkain tähti! Edistyksellisen Lanson VIP:n tunnelma pitää kokea henkilökohtaisesti!

Lanson Golden VIP -lippuluokkaan sisältyy maineikkaiden huippukokkien loihtima upea illallinen, joka on tarjolla ainoastaan DBTL-festivaaleilla. Lanson Golden VIP -lippuun kuuluu lisäksi sinulle ja seurueellesi koko illan ajaksi varattu oma pöytä, jonka äärellä illallisen nauttiminen ja VIP-teltan tapahtumien seuraaminen täydellistää festivaalikokemuksen. Lisäksi pöytänne oma tarjoilija hoitaa pöytäseurueenne juomatilaukset jouhevasti.

Roster VIP -lippuluokkaan kuuluu herkullinen illallinen Kari ”Kape” Aihisen luotsaamassa Roster Turku -ravintolassa, joka on rajattu DBTL-festivaalialueen Food Piazza -ruokatorille. Kolmen ruokalajin illallinen on itsensä Kari Aihisen suunnittelema. Roster VIP -lippu sisältää pääsyn myös Lanson VIP -alueelle ja festivaalilavan läheisyydessä sijaitsevaan VIP-aitioon ennen ja jälkeen ruokailun. Roster VIP -lipun hankittuasi teethän pöytävarauksen Roster Turku -ravintolaan haluamallesi kellonajalle: p. 050 3513 631 / [email protected].

Vip-liput

VIP-MYYNTIPALVELU

Ryhmäostot, juomapakettitilaukset, VIP-palveluihin liittyvät tiedustelut: vip (at) dbtl.fi

VIP-myynti ottaa vastaan yli 20 henkilön varauksia. Alle 20 henkilön ryhmille VIP-liput myy Ticketmaster.
VIP-asiakkaille tarkoitettuja drinkkilippuja voi tilata etukäteen osoitteesta vip (at) dbtl.fi. Minimitilausmäärä 50 kpl.

Yhteistyössä

LansonUnited FestivalsTicketmaster