DBTL | Down By The Laituri

On kiitoksen aika!

03/08/2022
On kiitoksen aika!

Parhaimmillaan festivaalin järjestäminen on kuin ison sinfoniaorkesterin johtamista. Kaikki järjestelyt ja toiminnot ovat tarkalleen käsikirjoitettuja ja sovitettuja. Kapellimestarin tehtävänä on saada jouset, puhaltimet ja lyömäsoittimet soittamaan samaa harmonista sinfoniaa, jolloin yleisön kokemus ja elämys on lähes täydellinen. Samaan tavoitteeseen pyrkii myös kaupunkifestivaali DBTL.

Suuret kiitokset taitavalle ja osaavalle tuotantotiimillemme, yhteistyökumppaneillemme, Turun kaupungille ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymälle.

Isoin kiitos kuuluu kuitenkin teille upea yleisömme: te parhaat ja uskolliset kesävieraamme. Tapasimme festivaaleillamme iloisia, hyväntuulisia ja kohteliaita juhlijoita. Teiltä saamme uskoa, energiaa ja voimaa toteuttaa jatkossakin unelmaamme.

Erityiskiitoksena tarjoamme loppuviikon ajan kolmen päivän festarilippuja kesälle 2023 hintaan 79 euroa. Nyt myös kolmen päivän Lanson VIP liput hintaan 199 € ja päiväkohtainen Lanson Golden VIP lippu hintaan 249 €. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 7.8. asti.

Huvitoimikunta,
United Festivals Oy

PS. Julkaisimme juuri aftermovien tämän vuoden tapahtumasta - käy katsomassa! Verkkosivuiltamme ja sosiaalisen median kanavistamme löytyy myös suuri määrä valokuvia viime viikonlopulta.

KESÄ. ME. DBTL.

#dbtl #dbtl2022 #dbtl2023

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiLansonTicketmasterUnited Festivals