DBTL | Down By The Laituri

KUTSU: Tervetuloa DBTL-festivaaleille!

13/02/2023
KUTSU: Tervetuloa DBTL-festivaaleille!

KUTSU

Kaupunkifestivaali Down by the Laiturin tämän kesän tarjonta on valmis esiteltäväksi. Uniikki ja taianomainen Tuomiokirkkotori ja Brahenpuisto odottavat malttamattomina kolmipäiväistä kesäjuhlaansa.

Alati uusiutuva ja innovatiivinen festivaalimme tarjoilee teille entistä monipuolisempaa ohjelmaa; maamme tähtitaivaan kirkkaimmat artistit virittelevät jo instrumenttejaan heinäkuun viimeiselle viikonlopulle. Ilolla kerromme, että lauantai-illan festivaalit huipentuvat Turun ylpeyden Lauri Tähkän konserttiin.

Olemme kehittäneet alueen toimintoja monipuolisemmiksi ja mm. Food Piazzan ruokailukokemus tulee olemaan huikea monipuolisine tarjontoineen. Lanson VIP -alue uudistuu niin, että huippukokkien Antti Vahteran ja Petteri Luodon loihtiman upean illallisen jälkeen ainutlaatuinen tunnelma tempaisee juhlijat tanssilattialle ja vierailevien esiintyjien musiikki vie mukanaan.

Jokaisena festivaalipäivänä on jälleen mahdollisuus hiljentyä Tuomiokirkon konserteissa.

Huomenna ystävänpäivänä 14.2. lahjoitamme neljäsataa ilmaista pääsylippua Tomi Metsäkedon lauantaina 29. heinäkuuta järjestettävään hyväntekeväisyys-kirkkokonserttiin. Huvitoimikuntamme jakaa lippuja Turun Tuomiokirkon portailla klo 18.00 alkaen. Konsertissa kerätään kolehti, jonka tuotto ohjataan Kirkon Ulkomaanavun kautta Ukrainan kriisin auttamiseen.

Tarjoamme rajoitetun määrän kolmen päivän festarilippuja poikkeuksellisen edullisesti sadalla eurolla helmikuun loppuun asti. Myös kaikki muut lippuluokat ovat nyt myynnissä.

Huvitoimikunta, United Festivals Oy

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiLansonTicketmasterUnited Festivals