DBTL | Down By The Laituri

DBTL-kaupunkifestivaalit juhlitaan Turussa heinäkuussa!

15/02/2024
DBTL-kaupunkifestivaalit juhlitaan Turussa heinäkuussa!

DBTL-KAUPUNKIFESTIVAALIT JUHLITAAN TURUSSA HEINÄKUUSSA - KAIKKI ESIINTYJÄT JULKAISTU!

Down by the Laituri -festivaalit juhlitaan Turussa torstaista lauantaihin 25.-27.7.2024. Tapahtuma monipuolistaa jälleen kerran tarjontaansa, mutta festivaalialue Turun Tuomiokirkon kupeessa pysyy edelleen tapahtuman upeana näyttämönä. Päälavan esiintyjäkattaus on julkaistu ja estradilla nähdään jälleen kerran useita kotimaisia huippuartisteja. Lisäksi tarjolla on kaksi erinomaista ulkomaista esiintyjää.

TARJOLLA ON HUIPPUESIINTYJIÄ NIIN KOTIMAASTA KUIN ULKOMAILTAKIN!

Kolmipäiväinen kaupunkifestivaali tuo jälleen Suomen hienoimmalle festivaalialueelle useita kotimaisia huippuartisteja ja lisäksi kaksi hienoa ulkomaista nimeä. DBTL-torstaina 25. heinäkuuta estradille nousevat Lauri Tähkä, Anna Puu, Kid Creole & The Coconuts (USA), Viivi ja Roope Salminen & Koirat. Perjantaina 26.7. vuoronsa saavat JVG, Kaija Koo, Dire Straits Legacy (UK), Abreu ja Ressu Redford. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina 27. heinäkuuta lavalla nähdään Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Isac Elliot, Maija Vilkkumaa ja Yö & JP Leppäluoto.

Turun Tuomiokirkossa päästään jälleen nauttimaan upeista kirkkokonserteista. Torstaina 25.7. yleisön eteen astelee Tuure Kilpeläinen. Perjantaina 26.7. vuoronsa saa ihastuttava Pentti Hietasen musiikkiperhe "Rakkauden hengessä" -shownsa kanssa ja lauantaina 27.7. esiintymässä nähdään 50. juhlavuoden kirkkokonserttiohjelmansa esittävä Juha Tapio.

DBTL-festivaalien järjestämisestä vastaava United Festivals Oy:n Henri Kulmala on innoissaan tulevista kirkkokonserteista.

- "Olemme iloisia, että saimme houkuteltua Tuomiokirkon lauantaiseen konserttiin Juha Tapion 50-vuotisjuhlakonsertin. Juha tekee käynnissä olevan juhlavuotensa kunniaksi muutaman erityiskeikan, ja tämä kirkkokonsertti on yksi niistä. Torstaina kirkossa esiintyy niin ikään kirkossa harvoin tarjolla olevan esiintyjä: Tuure Kilpeläisen. Perjantaina puolestaan tarjolla on hyväntekeväisyyskonsertti, jossa esiintymässä nähdään Pentti Hietasen musiikkiperheen tarjoilema hieno musiikkielämys. Kyseisen konsertin yhteydessä kerätään varoja Suomen Lähetysseuran Lasten Pankkiin", kertoo Kulmala.

FESTIVAALIALUEEN PALVELUT OVAT MONIPUOLISET!

DBTL-festivaalialueen tarjoamia palveluita monipuolistetaan jälleen kerran. Ruokatarjonnan osalta tarjolla on varmasti jokaiselle sopivia suosikkiherkkuja. Samalla juomatarjontaa laajennetaan ja alueelle tuodaan esille uusia ja trendikkäitä juomamyyntipisteitä. DBTL-tapahtumaa voidaankin hyvällä syyllä kutsua myös ruoka- ja juomafestivaaliksi tarjolla olevien monipuolisten palveluiden johdosta. Viihtymiseen panostetaan erilaisilla viihdykkeillä ruoan, juoman ja esiintyjien lisäksi, joten tapahtumaa voidaan hyvin kutsua aikuisten huvipuistoksi.

Lanson VIP -alueella jo ennestään huippulaadukkaat palvelut kehittyvät entisestään. Alueen ruokatarjonnasta vastaa turkulainen huippukokki Kari "Kape" Aihinen, joka on saanut kunnian suunnitella VIP-pakettiin kuuluvan illallisen. Kape tullaan näkemään myös itse VIP-alueella tarjoilemassa ruoka-annoksia nälkäisille asiakkaille.

KAIKKIEN PÄÄSYLIPPULUOKKIEN MYYNTI ON ALKANUT - TARJOLLA MM. KAMPANJAHINTAISIA KOLMEN PÄIVÄN LIPPUJA!

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut. Tarjolla on päivälippujen ja kolmen päivän festarilippujen lisäksi kirkkokonserttilippu torstaille, perjantaille tai lauantaille, Lanson VIP -lippu yhdelle tai kolmelle päivälle ja ruokamenun sisältävät Kari Aihinen Lanson VIP -lippu ja Roster VIP -lippu. Rajoitettu erä huippuedullisia kampanjahintaisia kolmen päivän lippuja on myynnissä sunnuntaihin 18.2. asti tai niin kauan kuin kampanjahintaisia lippuja riittää. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiLansonTicketmasterUnited Festivals