DBTL | Down By The Laituri

DBTL-kaupunkifestivaalit juhlitaan Turussa heinäkuun lopulla - luvassa upeita uudistuksia!

13/02/2023
DBTL-kaupunkifestivaalit juhlitaan Turussa heinäkuun lopulla - luvassa upeita uudistuksia!

Down by the Laituri -festivaalit juhlitaan Turussa torstaista lauantaihin 27.-29.7.2023. Tapahtuma uudistaa ja monipuolistaa festivaalialueen tarjontaansa, mutta Suomen upein ja historiallisin festivaalialue Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa pysyy edelleen upean tapahtuman näyttämönä. Alueelle on suunniteltu lisää yleisön viihtyvyyteen liittyviä toimintoja. Päälavan esiintyjäkattaus on julkaistu ja estradilla nähdään jälleen kerran useita Suomen eturivin artisteja. Lauantaina festivaaliyleisön eteen nousee mm. yhdysvaltalaisyhtye The Jacksons.

TURUN TUOMIOKIRKOSSA NÄHTÄVÄT KIRKKOKONSERTIT PALAAVAT OHJELMISTOON!

Turun Tuomiokirkossa päästään jälleen nauttimaan upeista kirkkokonserteista. Torstaina 27.7. yleisön eteen astelee maailmankuulu Apocalyptica, joka on harvemmin nähty esiintymässä kirkkojen esiintymislavoilla. Perjantaina 28.7. vuoronsa saa ihastuttava Diandra ja lauantaina 29.7. United Festivals Oy:n, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän ja AMJ Turku Audio Oy:n järjestämässä ilmaiskonsertissa esiintyy Tomi Metsäketo.

United Festivals Oy:n Huvitoimikunta jakaa ystävänpäivän kunniaksi tiistaina 14.2. klo 18 Tuomiokirkon portailla 400 ilmaislippua lauantain 29.7. Tomi Metsäkedon kirkkokonserttiin. Konsertissa voi tehdä lahjoituksen kirkon ulkomaanavulle, joka ohjaa varat suoraan Ukrainan auttamiseen.

LANSON VIP -ALUEEN RUOKA- JA VIIHDETARJONTAA UUDISTETAAN JA MONIPUOLISTETAAN ENTISESTÄÄN!

Suositun Lanson VIP -tilan palvelut uudistuvat ja monipuolistuvat. Herkullisten ruoka-annosten nauttimisen jälkeen tunnelma tiivistyy ja VIP-alue muuttaa ulkoasunsa tyylikkääksi yökerhoksi. Esiintymässä Lanson VIP -alueella nähdään kaikkina kolmena festivaalipäivänä DJ Amanda Harkimo, show-viulisti Elisa Järvelä ja pianisti Anu Kosonen. Tämän lisäksi jokaisena tapahtumailtana tarjolla on myös yllätysesiintyjiä ja -ohjelmaa.

Lanson Golden VIP -lippuun kuuluvan ruokailuelämyksen on valmistellut huippukokkikaksikko Antti Vahtera ja Petteri Luoto. Kokit tarjoilevat asiakkaille alku-, pää ja jälkiruoat erillisiltä ruoka-asemilta.

- "Pyrimme vuosittain monipuolistamaan VIP-alueen tarjontaa ja tämän vuoden tapahtumassa alueesta tulee suorastaan fantastinen. Ohjelma on laadukas ja monipuolinen ja ruokamaailmasta vastaavat maineikkaat ja palkitut kokit Antti Vahtera ja Petteri Luoto", kertoo DBTL-tapahtuman järjestäjä Henri Kulmala.

TARJOLLA ON MONIPUOLISIA ESIINTYJIÄ NIIN KOTIMAASTA KUIN ULKOMAILTAKIN!

DBTL-festivaaleilla nähdään tulevana kesänä erityisen monipuolinen artistikattaus. DBTL-torstaina 27. heinäkuuta estradille nousevat Popeda, Erika Vikman, Virve Rosti & Freeman & Menneisyyden Vangit, Lauri Haav ja keskiviikkona 22.2. julkaistava huippunimekäs esiintyjä. Perjantaina 28.7. vuoronsa saavat Juha Tapio, Arttu Wiskari, Olli Halonen, Abreu ja Neon 2. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina 29. heinäkuuta lavalla nähdään The Jacksons (USA), Lauri Tähkä, Teflon Brothers, Suvi Teräsniska ja Ressu Redford.

- "Olemme valinneet DBTL-festivaalien esiintyjiksi jälleen huippuartisteja. Hienoa, että tulevana kesänä vain viisi konserttia tekevä Lauri Tähkä valitsi juuri DBTL:n yhdeksi harvoista kesäkeikoistaan", iloitsee Henri Kulmala.

KAIKKIEN PÄÄSYLIPPULUOKKIEN MYYNTI ON ALKANUT - TARJOLLA MM. KAMPANJAHINTAISIA KOLMEN PÄIVÄN LIPPUJA!

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut. Tarjolla on päivälippujen ja kolmen päivän festarilippujen lisäksi kirkkokonserttiliput torstaille ja perjantaille, Lanson VIP -lippu yhdelle tai kolmelle päivälle ja ruokamenun sisältävät Lanson Golden VIP -lippu ja Roster VIP -lippu. Rajoitettu erä huippuedullisia kampanjahintaisia kolmen päivän lippuja on myynnissä tiistaihin 28.2. asti tai niin kauan kuin kampanjahintaisia lippuja riittää. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiLansonTicketmasterUnited Festivals